Wilders Plads 9A - 1404 København K
Adelgade 40-42 - 4880 Nysted
Telefon: 33 66 90 00

Om AirTiki

AirTiki.com åbnede i september 2007 som rent danskejet rejsebureau.

Airtiki.com er åbnet af Ole Garde, Donald G. Forbes og Uffe Svejgaard.

AirTiki holder til i Adelgade 40-42 i Danmarks sydligste købstad, Nysted. AirTikis kontor i København ligger på Wilders Plads 9A på Christianshavn.AirTiki's ejendom i Adelgade i Nysted.AirTiki er akkrediteret IATA agent, og kan dermed udstede flybilletter på vejne af langt de fleste flyselskaber i verden. AirTiki er ligeledes PCI DSS certificeret til at håndtere kreditkort
Ole Garde

Ole Garde er kendt af mange fra sine næsten 40 år i den danske og Internationale rejsebranche.

Ole startede som medejer af Janus Travel A/S. Senere stiftede han, sammen med Ole Janus rejsebureauet Gate Eleven, og endeligt for snart 10 år siden Flybillet.dk. Ole har sideløbende gennem alle årene udviklet administrative systemer til rejsebranchen, reservationssystemer til luftfartselskaber, og i gennem de sidste 20 år også Internet baserede online booking systemer,.

Ole var bl.a. den første, der allerede i begyndelsen af 80'erne fik tilladelse til at tomle gennem Tibet, og senere blev det til en rejse tværs gennem Amazonjunglen i en udhulet træstamme.

I slutningen af 80'erne mødtes Ole og Donald Forbes tilfældigt i Amazonas i det sydligste Venezuela, og kort efter åbnede de 2 sammen Paradise Expedition CA. i Caracas. Paradise Expedition havde på sit højeste omkring 75 ansatte i Venezuela og på Cuba, og tog sig bl.a. af Larsen Rejsers gæster på Cuba og Falke Rejsers gæster på Margarita.

Donald Forbes og Ole Garde

I de sidste år har Donald arbejdet som EDB udvikler. Donald flyttede i omkring 2004 fra Venezuela til Spanien.

Ud over rejsebureauet AirTiki, driver Ole også sammen TravelOffice, der udvikler software til andre rejsebureauer og flyselskaber i Skandinavien.

Åbningstider:

Mandag - torsdag kl. 10.00 - 16.00
Fredag kl. 10.00 - 15.00
 

Husk, at vi har DØGNVAGT for vore større faste kunder. Kontakt os venligst telefonisk eller pr. e-mail for at få yderligee informationer om vores døgnvagt.

Vagttelefoner:
Uffe Svejgaard: 42 43 66 65
Ole Garde: 53 66 90 03